תזונה קלינית

תזונה קלינית בגיל השלישי בנווה אורנים

לנושא של תזונה קלינית בגיל השלישי יש חשיבות רבה הן בשל מצבים המאפיינים את גיל הזקנה, והן בשל חשיבות המזון בתרומה לאיכות החיים.

בנווה אורנים דיאטניות קליניות ותיקות האחראיות על בניית תפריט שבועי מגוון, המותאם באופן אישי למצבם הרפואי של הדיירים. זאת, תוך מעקב אחר מצבם התזונתי ומדדי בדיקות דם.

הדיאטניות מתייחסות למחלות הרקע של הדיירים (סוכרת, לחץ דם, יתר שומנים בדם וכו') מוסיפות העשרות מזון ופורמולות ייחודיות בהתאם לצורך, וכמובן ומעל הכל – מתייחסות להעדפותיהם האישיות. הצוות מדריך את הדיירים ובני משפחותיהם ואת הצוות המטפל באופן שוטף בנושא תזונה, שמירה על עצמאות באכילה והאכלה נכונה.