תזונה קלינית

תזונה

לנושא התזונה חשיבות רבה בגיל הזקנה, הן בשל מצבים המאפיינים את גיל הזקנה, והן בשל חשיבות המזון בתרומה לאיכות חיי הקשיש.

בנווה אורנים דיאטניות קליניות ותיקות האחראיות על בניית תפריט שבועי מגוון, המותאם באופן אישי למצבם הרפואי של הדיירים, תוך מעקב אחר מצבם התזונתי ומדדי בדיקות דם.

הדיאטניות מתייחסות למחלות הרקע של הדיירים (סוכרת, לחץ דם, יתר שומנים בדם וכ"ו) מוסיפות העשרות מזון ופורמולות ייחודיות בהתאם לצורך,

וכמובן ומעל הכל – מתייחסות להעדפותיהם האישיות. הצוות מדריך את הדיירים ובני משפחותיהם, ואת הצוות המטפל, באופן שוטף,

בנושא תזונה, שמירה על עצמאות באכילה והאכלה נכונה.